Previous
Next

TECHNISCH VASTGOEDBEHEER

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw technisch vastgoedbeheer? Dan bent u bij Hollander Vastgoedadvies aan het juiste adres! Wij nemen het technisch beheer uit handen van uw:

• kantoorpand
• winkelpand

Vastgoedbeheer utiliteit

Hollander Vastgoedadvies voert het technisch vastgoedbeheer van uw utilitaire panden uit. Hollander Vastgoedadvies fungeert hierbij als tussenpersoon tussen u als particulier vastgoedeigenaar en de huurders van uw kantoorpanden en/of winkelpand(en). Zo hoeft u nooit meer zelf uw onderhoudswerkzaamheden te regelen.

Bij Hollander Vastgoedadvies maken wij werk van iedere opdracht. U kunt altijd rekenen op een flexibele instelling én een maatwerk aanpak. Zo profiteert u van de ervaring en expertise van een groot bedrijf met de flexibiliteit van een kleine onderneming.

Neem Hollander Vastgoedadvies in de arm voor uw technisch vastgoedbeheer.

De ideale tussenpersoon op technisch vlak

Met technisch vastgoedbeheer van Hollander Vastgoedadvies hoeft u als particuliervastgoedeigenaar nooit meer om te kijken naar onderhoudswerkzaamheden of klachten van huurders. Hollander Vastgoedadvies heeft veel technische kennis in huis en kan onderhoudswerkzaamheden aan de juiste partijen uitbesteden. Ook de afhandeling van klachten van huurders op technisch gebied worden door ons zorgvuldig afgehandeld. Neem direct contact op voor een persoonlijke, scherpe aanbieding.

Sinds 1 oktober 2015 vormt de WOZ-waarde van een woning een nog belangrijker deel van de score binnen het woningwaarderingsstelsel. Het kan zijn dat deze veranderde formule van invloed is op de hoogte van de maximaal te vragen huur. Wanneer u een nieuw huurcontract gaat afsluiten, kunt u door middel van een nieuwe huurpuntentelling een meer accurate huur vragen.