Previous
Next

SPLITSEN

Misschien bezit u een pand dat u wilt opsplitsen in meerdere woningen, apartementen, winkels of kantoorruimtes. Het splitsen van een object biedt u de mogelijkheid om de afzonderlijke woningen afzonderlijk te kunnen verkopen of te verhuren. Zo worden afzonderlijke kadastrale registratienummers verkregen. Bij Hollander Vastgoedadvies bent u aan het juiste adres voor splitsing van:

  • woningen
  • kantoorpanden
  • winkelruimtes

Splitsingsvergunning

Niet alle panden mogen gesplitst worden. Iedere gemeente heeft zijn eigen eisen rond het splitsen van een gebouw en er zijn ook gemeentes (zoals de Gemeente Amsterdam) waar er een quotum geldt voor het aantal panden dat jaarlijks mag worden gesplitst. De belangrijkste vereiste voor het mogen splitsen van een pand is de splitsingsvergunning. Deze moet worden aangevraagd bij de betreffende gemeente.

Hollander Vastgoedadvies heeft veel ervaring met splitsingen in diverse gemeentes. Wij helpen u bij het aanvragen van een splitsingsvergunning en begeleiden het gehele splitsingsproces. Hollander Vastgoedadvies helpt u van a tot z bij het aanvragen van een splitsingsvergunning.

Bij Hollander Vastgoedadvies maken wij werk van iedere opdracht. U kunt altijd rekenen op een flexibele instelling én een maatwerk aanpak. Zo profiteert u van de ervaring en expertise van een groot bedrijf met de flexibiliteit van een kleine onderneming.

Splitsing is maatwerk

Het splitsingstraject is echt maatwerk dat vakkundigheid en de juiste onderbouwing vereist. Hollander Vastgoedadvies is uw ideale partner als het om dit maatwerk gaat. Met jarenlange ervaring op het gebied van splitsing in allerlei gemeentes, waaronder Amsterdam, kunnen wij u efficiënt en doelgericht begeleiden. Wij verzorgen splitsingstekeningen, regelen uw aanvraag, maken uw bouwkundige tekeningen en faciliteren het gehele splitisingstraject. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet!

Neem Hollander Vastgoedadvies in de arm voor uw splitsingstraject.