Previous
Next

Otto Hollander

Ik ben een enthousiaste ondernemer die graag mensen goed advies geeft. U bent bij mij voor technische vastgoed vragen op het juiste adres. Door mijn jarenlange werkervaring in de vastgoedsector kan ik u goed advies geven. Maak gerust eens een afspraak.

Waarom Hollander vastgoedadvies

Otto Hollander is al meer dan 30 jaar actief in vastgoedbeheer. Naast werkzaamheden voor diverse bedrijven in de vastgoedsector is hij in 2014 gestart met Hollander Vastgoedadvies.

De juiste expertise

Bij Hollander Vastgoedadvies draait alles om kennis en expertise. Zo kunnen wij u op de juiste manier efficiënt én doeltreffend van dienst zijn. Hollander Vastgoedadvies is daarom altijd op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en door de jarenlange ervaring binnen de vastgoedsector zijn veranderingen snel in het vizier

Korte lijnen

Bij Hollander Vastgoedadvies houden wij van direct contact en korte lijnen. Altijd een persoonlijk antwoord per telefoon of e-mail. Dit komt de doorlooptijd ten goede.

Ervaring en betrouwbaarheid

Otto Hollander van Hollander Vastgoedadvies heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector. Door deze schat aan ervaring komt u niet snel voor verrassingen te staan.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij Hollander Vastgoedadvies maken wij werk van iedere opdracht. U kunt altijd rekenen op een flexibele instelling én een maatwerk aanpak. Zo profiteert u van de ervaring en expertise van een groot bedrijf met de flexibiliteit van een kleine onderneming.

Service en kwaliteit

Sinds het energieakkoord wordt er in de vastgoedsector steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid. Hollander Vastgoedadvies is een zeer ervaren partij als het aankomt op onafhankelijk advies om uw pand te verduurzamen, lasten te verlagen en het meeste uit uw vastgoed te kunnen halen. Wij beschikken over de juiste kennis om uw vastgoed zoveel mogelijk te kunnen laten opbrengen conform de huidige (en toekomstige) wet- en regelgeving.

Maak een afspraak met Hollander Vastgoedadvies om een energielabel voor uw bedrijfspand af te geven.