Previous
Next

METEN IS WETEN

Wilt u geen onzekerheid over de oppervlakte of inhoud van uw woning of bedrijfspand is?! Hollander Vastgoedadvies stelt meetcertificaten op conform NEN 2580 en helpt u graag met:

Wat is NEN 2580?

De NEN 2580 is een landelijke norm waarin de termen, definities en bepalingen zijn aangegeven voor de berekening en bepaling van de oppervlakte van terreinen en gebouwen. Hollander Vastgoed stelt zijn meetrapporten op volgens deze NEN 2580 norm.

Meer over de NEN 2580 norm vindt u op de site van de NEN.

Bij Hollander Vastgoedadvies maken wij werk van iedere opdracht. U kunt altijd rekenen op een flexibele instelling én een maatwerk aanpak. Zo profiteert u van de ervaring en expertise van een groot bedrijf met de flexibiliteit van een kleine onderneming.

Meetrapport woning

Om onduidelijkheid en fraude rond de hoeveelheid oppervlakte en inhoud van woningen te voorkomen is een landelijke norm voor het inmeten in het leven geroepen. Om een woning te kunnen verhuren of verkopen is het noodzakelijk te weten wat het verhuurbare of verkoopbare oppervlak van de woning is. Om inzicht te krijgen in het bruto vloeroppervlak (BVO). netto vloeroppervlak (NVO), verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) en gebruiksoppervlak (GO) is het verstandig een NEN 2580 meting te laten doen.

Vraag direct een NEN 2580 meting aan voor uw woning.

Meetrapport bedrijfspand

Voor de exploitatie van een bedrijfspand, kantoor of winkel is het van essentieel belang exact te weten wat de oppervlakten zijn. Het bruto vloeroppervlak (BVO) en het verhuurbare vloeroppervlak (VVO) vormen hiervoor de belangrijkste gegevens.

Hollander Vastgoedadvies komt bij uw pand een inmeting verrichten met nauwkeurige laserapparatuur, maar kan indien gewenst ook een inmeting aan de hand van bouwtekeningen verrichten. De tweede optie is minder nauwkeurig, maar heeft als voordeel dat het snel kan worden verricht en er een kortere doorlooptijd is dan bij het inmeten met laserapparatuur. Het meetrapport, inclusief meetstaat, vlakkentekening en persoonlijke rapportage is opgesteld volgens de NTA 2581.

Vraag direct een NEN 2580 meting aan voor uw bedrijfspand.